Uitnodiging WEVO-vorming druggebruik in de gevangenis

WEVO organiseert een vorming rond druggebruik in de gevangenis. De basissessie vindt plaats op dinsdag 4 oktober 2016. 

Druggebruik is in alle gevangenissen een reëel probleem. Heel wat hulp- en dienstverleners komen in aanraking met gedetineerden die drugs gebruiken of onder invloed zijn van drugs. Tijdens de basissessie rond druggebruik wordt er ingegaan op verschillende vormen van druggebruik en op het omgaan met gedetineerden onder invloed van drugs of met een verslavingsproblematiek.

WIE

Iedereen die actief is in de hulp- en dienstverlening aan gedetineerden en geen professionele achtergrond hebben op het vlak van drugs en druggebruik.

BEGELEIDING

Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg VAGGA: preventiewerker en forensisch team

WANNEER

Dinsdag 4 oktober van 9u30 tot 16u30

Tijdens de middag worden er broodjes voorzien

WAAR

Brussel – Boudewijngebouw/ellipsgebouw – vlak bij het noordstation

INSCHRIJVEN

Inshrijven kan via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bij inschrijving moet u de volgende zaken vermelden:

-          Naam

-          Functie

-          Organisatie

-          Voor welke cursus en sessies u inschrijft.

Het aantal deelnemers is beperkt (maximum 17). Er wordt hierbij rekening gehouden met de volgorde van inschrijving. Inschrijven kan tot en met vrijdag 23 september. Als je inschrijving bevestigd is, krijg je een mail met meer praktische informatie.

KOSTPRIJS

Deelname aan deze vormingsmomenten zijn gratis. Indien u zonder verwittigen afwezig blijft, zal een vergoeding van 50€ aangerekend worden.

VRAGEN

Indien u nog vragen heeft, kan u terecht bij Karen De Win – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

4 oktober van 9u30 tot 16u30