Uitnodiging WEVO-vorming omgaan met agressie

WEVO organiseert een verdiepingssessie over omgaan met agressie op 13 oktober van 9u tot 16u. 

WAT

De verdiepende sessie omgaan met druggebruik zal focussen op motiverende gespreksvoering (Miller en Rollinck). Dit model geeft tools om motivatie tot gedragsverandering te bevorderen. De interventiemogelijkheden die uit dit model voortvloeien zullen een houvast bieden (ook in een moeilijke context zoals de gevangenis). Tijdens deze vorming werken we interactief aan de hand van concrete situaties. Via ervaringsuitwisseling, concrete voorbeelden en rollenspelen worden praktische tips en tools aangereikt om  in de praktijk beter gewapend te zijn tegen agressief gedrag. Er wordt verder gebouwd op de basissessie omgaan met agressie die reeds een aantal keer georganiseerd werd door de WEVO.

VOOR WIE

Voor iedereen die actief is in de hulp- en dienstverlening aan gedetineerden en in het verleden de basissessie omgaan met agressie gevolgd heeft.

BEGELEIDING

De Rode Antraciet – Fons Van den Broeck

WANNEER

Donderdag 13 oktober van 9u tot 16u

Tijdens de middag worden er broodjes voorzien

WAAR

Brussel – Boudewijngebouw – vlak bij het noordstation

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelieve duidelijk volgende zaken te vermelden:

-          Naam

-          Functie

-          Organisatie

-          Voor welke cursus u inschrijft 

 Het aantal deelnemers per sessie is beperkt (maximum 12). We houden hierbij rekening met de volgorde van inschrijving. Inschrijven kan tot en met vrijdag 30 september. Als je inschrijving bevestigd is, krijg je een mail met meer praktische informatie. Indien u zich wenst in te schrijven voor de verdiepende sessie wordt er gevraagd een vragenlijst ingevuld mee te sturen met de inschrijving. De vragenlijst kan je vinden via deze link.  

KOSTPRIJS

Deelname aan dit vormingsmoment is gratis. Indien u zonder verwittigen afwezig blijft, zal een vergoeding van 50€ aangerekend worden.

VRAGEN

Indien u nog vragen heeft, kan u terecht bij Karen De Win - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.