Steun de actie RIDE & ROLL FOR LIFE!

Het activiteitenteam in de gevangenis van Ruiselede, een groepje gedetineerden dat mee instaat voor de organisatie van activiteiten in de gevangenis, organiseert een actie tijdens de Warmste Week van Studio Brussel. Met deze actie ondersteunen ze vzw Aropa, een organisatie die kinderen in armoede ondersteunt.

 

Gedetineerden gaan een sportieve uitdaging aan om tweemaal de 'Ronde van de Belgische gevangenissen' met de fiets te rijden. Ze rijden tweemaal langs alle gevangenissen... een  totaal van 2340 km! Op rollen weliswaar.

Via sponsoring van deze kilometers willen ze geld inzamelen voor het goede doel. De opbrengst gaat naar vzw Aropa, een organisatie die kinderen in armoede evenveel kansen wil geven als andere kinderen.  

Door te sponsoren maak je kans om een mooie prijs te winnen door volgende vraag beantwoorden: Hoeveel uren en minuten  doen de gedetineerden van het PLC erover om 2340 km te fietsen? (Alle individuele ritten worden bij elkaar opgeteld)

De 10 deelnemers die het dichtst bij de juiste tijd zitten, ontvangen een mooie prijs (cinematickets, boekenbon,...).

HOE DEELNEMEN?

Per 5 € kan je telkens 10 km sponsoren.

5 € = 10 km

10 € = 20 km

15 € = 30 km

....

Je stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van:

- Aantal kilometers dat je wil sponsoren

- Het antwoord op de vraag: Hoeveel uren en minuten  doen de gedetineerden van het PLC erover om 2340 km te fietsen?  (Alle individuele ritten worden bij elkaar opgeteld)

én stort het bedrag op rekeningnummer: BE59 4735 0584 2126 met vermelding van je naam.

Na betaling krijg je een bevestigingsmail.

 

TIMING?

Deelnemen kan tot woensdag 20 december!

De gedetineerden rijden tijdens de Warmste Week, van 18/12 tem 24/12.

De winnende deelnemers worden bekend gemaakt in de week van 25/12.

affiche rideandroll